onsdag 26. september 2012

OMXtra- bra for fordøyelsen

OMXtra er et naturlig prebiotisk produkt, som er laget av over 70 nøye utvalgte ingredienser.



OMXtra Gold Pasta













Ingrediensene kommer fra hele matvarer som
  • frukt og grønnsaker
  • nøtter
  • hele korn
  • frø
  • urter
Dette er med på å tilføre kroppen masse næringsstoffer!

OMXtra fungerer dypt inne i tarmen hvor det gir føde og liv til de gode bakteriene (probiotikabakteriene). Resultat: Kraftfull effekt på tarmfloraen som igjen hjelper kroppen med å fordøye dagens moderne mat.

OMXtra er fermentert, det vil si at den har gjennomgått en naturlig metode for å bevare og konsentrere ingrediensene i de ubehandlede matvarene, -den er fremstilt ved hjelp av en spesiell gjæringsprosess basert på en eldgammel japansk tradisjon.

Resultatet av den lange fermenteringsprosessen er at sluttproduktet inneholder en masse næringsstoffer, og gjør at ingrediensene raskt blir tatt opp av kroppen. Til fermenteringen nyttes også en lang rekke med melkesyrebakterier, og når fermenteringsprossesen er over finnes det et høyt antall melkesyrebakterier naturlig i produktet.

Dette gjør OMXtra for kroppen din:

-gir sunn tarm, kroppen blir da i stand til å avgifte seg selv
- gir renovering av huden din
- gir ny energi
- hjelper deg med å gå ned i vekt
- forbedrer kroppens immunforsvar

Prebiotiske produkter som OMXtra hjelper kroppen din til å overvinne virkningene av en usunn diett som ødelegger en balansert tarmflora! 

Men negativt med OMXtra er at det er dyrt. Da anbefales heller disse enzymene . De funker veldig bra for magen og tarmsystemet. Superzym er jeg stor fan av! Hjelper jeg kroppen med tilførsel av enzymer ved måltider merker jeg at jeg får mindre mageknipe, mindre luft og magen blir mindre oppblåst etter matinntak! 

Nå er det ikke sånn at dette må tas hele livet. Har du lekk tarm eller vansker med fordøyelsen kan det være lurt å ta OMXtra eller Superzym en stund. Bør også tas ved tungt fordøyelig mat eller ved mer usunn mat som inneholder raffinert sukker- og hvete, tilsetningsstoffer, e-stoffer osv. 

Les mer om OMXtra og hvorfor probiotika er så viktig her. Står masse interessant! 

OMXtra bestilles fra http://www.universalbiology.com/ 
Superzym finner du hos Sunkost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar